Programi

ECDL CAD modul

ECDL CAD je namenjen dijakom, študentom in strokovnjakom, ki želijo mednarodno priznano kvalifikacijo za svoje trenutne veščine računalniško podprtega projektiranja. Spričevalo zagotavlja temelje za nadaljnji študij ali strokovni razvoj na tem področju. ECDL CAD je nov neodvisen mednarodni standard temeljnih veščin v dvodimenzionalnem (2D) računalniško podprtem oblikovanju (CAD). ECDL-F ga je razvila v tesnem sodelovanju s CAD strokovnjaki in vodilnimi industrijskimi eksperti.

Standard je dokaz usposobljenosti za uporabo nekaterih standardnih možnosti CAD aplikacij za izdelavo in delo z objekti in elementi ter spreminjanje le-teh, vstavljanje objektov iz drugih aplikacij, veščine spreminjanja lastnosti objektov in priprave izdelka za tiskanje oziroma risanje.

Je mednarodno priznano in potrjuje, da je imetnik dokazal veščine in znanje za uporabo standardne programske opreme in specifik večine CAD aplikacij.Področja modulov:

FAQ

Preberite si pogosto zastavljena vprašanja
VEČ

Zgodbe o uspehu

Ana
Vedno sem občudovala vnuke, kako jim sodobna tehnologija pomaga v vsakdanjem življenju. To sem si želela tudi sebi. Z ECDL je vse postalo enostavno.
Zaključila:
ECDL (osnovna računalniška znanja)
Urška
Z napredovanjem na novo delovno mesto, sem potrebovala več znanja za urejanje dokumentov in preglednic. Z ECDL sem se hitro naučila vse potrebno.
Zaključila:
ECDL nadaljevalni (napredna računalniška znanja)
Erazem
Kot študent arhitekture moram obvladati 2D modeliranje. Ker sem potreboval dodatno znanje sem se odločil za ECDL certifikat. Priporočam.
Zaključil:
ECDL CAD (2D računalniško podprto risanje)

Kje so naši izpitni centri?

Naši izpitni centri se nahajajo v Ljubljani.
Pišite nam za izvedbo tečaja v vašem kraju.
KONTAKTIRAJTE NAS
© 1997-2018 ECDL Foundation. All Rights Reserved.
European Computer Driving Licence, ECDL, International Computer Driving Licence, ICDL, and related logos are all registered Trademarks of ECDL Foundation. ICDL Foundation is a registered business name of ECDL Foundation.