11. 05. 2024

FEDA MADRID VKLJUČUJE ICDL

FEDA Madrid, prej znan kot ASET, z vključitvijo ICDL v svoj kurikulum od študijskega leta 2023 naprej močno napreduje pri pripravi svojih študentov na digitalno prihodnost.

Kot priznana nemška šola za dualno poslovno usposabljanje, ki jo je akreditiralo Zvezno ministrstvo za zunanje zadeve in Konferenca ministrov za izobraževanje in kulturo Zvezne republike Nemčije, je bila FEDA Madrid vedno zavezana k zagotavljanju študentom najvišje kakovosti izobraževanja in jih pripravlja na razvijajoče se zahteve globalne delovne sile.

Več kot štiri desetletja FEDA Madrid sodeluje z nemško gospodarsko zbornico za Španijo in cenjenimi multinacionalnimi korporacijami, kot so Stihl, Kuehne+Nagel, DB Schenker, Transfesa Logistics, SanLucar in Thyssenkrupp. Skupaj so zagotovili dvojno poklicno usposabljanje in dvojne diplome iz poslovne administracije in managementa, ki so jih izvajali v nemškem in španskem jeziku. FEDA Madrid deluje kot neprofitno združenje, ki ga ponosno podpira več kot 60 podjetij članic in namenski upravni odbor.

Zdaj je FEDA Madrid pripravljena narediti pomemben korak naprej z vključitvijo ICDL v svoj kurikulum. Ta strateška odločitev odraža zavezo šole, da svoje učence pripravi na digitalno dobo in jih opremi z bistvenimi digitalnimi veščinami, priznanimi po vsem svetu. Odločitev o vključitvi ICDL v njihovo izobraževalno ponudbo odraža predanost FEDA Madrid opremljanju svojih študentov z osnovnimi digitalnimi veščinami, ki so ključne za uspeh v sodobnem svetu. ICDL, ki je mednarodno priznan, študentom ponuja priložnost, da pridobijo in potrdijo raznoliko paleto digitalnih kompetenc, od temeljnega IT znanja do naprednih veščin programiranja in kibernetske varnosti. S ponudbo certifikacijskega programa ICDL želi FEDA Madrid opolnomočiti svoje študente, da samozavestno krmarijo po digitalni pokrajini in se izkažejo v zasebnem in poklicnem življenju.

Prednosti vključitve ICDL v kurikulum so številne. Ne samo, da povečuje zaposljivost študentov, tako da jih opremlja z industrijsko priznanimi digitalnimi veščinami, ampak tudi spodbuja kulturo nenehnega učenja in prilagodljivosti, ki sta bistveni v današnjem hitrem digitalnem okolju. Poleg tega FEDA Madrid s tem, ko je postala uradni center za usposabljanje in izpit za ICDL v Španiji, ponovno potrjuje svojo zavezanost izobraževalni odličnosti in inovacijam.

© 1997-2018 ECDL Foundation. All Rights Reserved.
European Computer Driving Licence, ECDL, International Computer Driving Licence, ICDL, and related logos are all registered Trademarks of ECDL Foundation. ICDL Foundation is a registered business name of ECDL Foundation.